OpmerkelijkOverig nieuws

Mexicaanse minister stapt op wegens vertragen vlucht

Een Mexicaanse minister stapt op, omdat er ophef ontstond toen ze een vlucht op haar liet wachten in Mexico-Stad. Het toestel van Aeromexico liep veertig minuten vertraging op.

Omkeren
Passagiers aan boord van het vliegtuig reageerden geërgerd. Ze waren met het toestel van de gate vertrokken toen de gezagvoerder liet weten dat men op presidentieel bevel om moest keren. 

Het bleek te gaan om twee reizigers. Milieuminister Josefa Gonzalez-Blanco en haar zoon. Het vliegtuig is even later alsnog vertrokken richting Mexicali.

Ophef
De ophef werd de minister te veel. Die ontstond mede doordat de president van het land strijdt tegen corruptie en privileges voor politici. Recentelijk werd het presidentiele vliegtuig te koop gezet. Sindsdien maakt men gebruik van commerciële vluchten.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close