fbpx
Naast het nieuwsOpmerkelijk

Mexicaanse minister stapt op wegens vertragen vlucht

Een Mexicaanse minister stapt op, omdat er ophef ontstond toen ze een vlucht op haar liet wachten in Mexico-Stad. Het toestel van Aeromexico liep veertig minuten vertraging op.

Omkeren
Passagiers aan boord van het vliegtuig reageerden geërgerd. Ze waren met het toestel van de gate vertrokken toen de gezagvoerder liet weten dat men op presidentieel bevel om moest keren. 

Het bleek te gaan om twee reizigers. Milieuminister Josefa Gonzalez-Blanco en haar zoon. Het vliegtuig is even later alsnog vertrokken richting Mexicali.

Ophef
De ophef werd de minister te veel. Die ontstond mede doordat de president van het land strijdt tegen corruptie en privileges voor politici. Recentelijk werd het presidentiele vliegtuig te koop gezet. Sindsdien maakt men gebruik van commerciële vluchten.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button