Frequente reizigerNieuwsSchiphol AirportZakelijke Reiziger

Schiphol beperkt per trein bereikbaar tijdens ov-staking

Schiphol blijft dinsdag tijdens de landelijke ov-staking bereikbaar per trein. Daartoe heeft de rechter besloten tijdens een kort geding. 

Pendeldienst
De vakbonden moeten van de rechter meewerken aan het uitvoeren van een pendeldienst per trein op het traject Hoofddorp – Schiphol – Amsterdam. Volgens Schiphol is de veiligheid van de luchthaven in het geding als er geen treinverkeer plaatsvindt. 

CEO Dick Benschop: “Wij zijn blij met dit besluit van de rechter. Reizigers moeten er echter nog steeds rekening mee houden dat door het beperkte verkeer en de drukte op de wegen Schiphol slecht bereikbaar is.” 

Maatregelen
De luchthaven neemt maatregelen om de drukte in goede banen te leiden. Er wordt extra personeel ingezet, waaronder kantoormedewerkers. Ook zet de gemeente Haarlemmermeer verkeersregelaars in. Over de verdere maatregelen wordt in een later stadium besloten.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close