AirlinesCorendonFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsRoutes

Corendon en Turkish Airlines versterken banden

Corendon en Turkish Airlines versterken hun banden op de route tussen Amsterdam en Bali. Ook zal er door Turkish Airlines voor Corendon naar Istanbul worden gevlogen, zo meldt de reisorganisatie.

Bali

Met ingang van 1 november zal Turkish Airlines in opdracht van Corendon vluchten uitvoeren tussen Amsterdam en Denpasar op het Indonesische eiland Bali. Vier dagen per week, op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag, zal Corendon stoelen afnemen van de Turkse maatschappij.

Istanbul

‘Naast de vluchten tussen Amsterdam en Bali biedt Corendon ook reizen naar Istanbul aan, waarbij de vluchten worden uitgevoerd door Turkish Airlines’, aldus de maatschappij. Corendon-oprichter Atilay Uslu is ‘verheugd de samenwerking met Turkish Airlines te vergroten’ en kijkt verder naar mogelijkheden voor de toekomst.

Maastricht

Vorige maand lanceerde Corendon nog een nieuwe route naar Cyprus vanaf Maastricht. De route wordt elke vrijdag, en in het hoogseizoen elke vrijdag en maandag, uitgevoerd door de reisorganisatie.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button