AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

KLM-partner GOL breidt binnenlands netwerk uit

De Braziliaanse KLM-partner GOL breidt het binnenlandse netwerk verder uit met de stad Araçatuba in de staat São Paulo, zo meldt GOL Linhas Aéreas Inteligentes .

São Paulo

De uitbreiding van het binnenlandse netwerk bestaat uit de nieuwe route tussen de stad São Paulo en Araçatuba. GOL zal een Boeing 737-800 op de route inzetten, waarin plaats is voor 138 passagiers. Araçatuba wordt de zevende nieuwe binnenlandse bestemming die GOL dit jaar heeft aangekondigd.

Brazilië

Vorige week werd besloten om ook buitenlandse luchtvaartmaatschappijen op binnenlandse route te laten vliegen in Brazilië, hiermee wordt de concurrentie op GOL geopend. In aanloop van de nieuwe wetgeving heeft KLM-partner Air Europa al een plan uit de doeken gedaan om een Braziliaanse maatschappij op te richten.

MAX

Als de Boeing 737 MAX-vliegtuigen weer gebruikt mogen worden, zal GOL haar 737 vloot vernieuwen met de MAX-toestellen. De Braziliaanse maatschappij heeft vorig jaar de eerste Boeing 737 MAX 8 in ontvangst genomen, en werd daarmee de eerste airline in Brazilië die met dit type toestel vliegt. In de toestellen van de Air France-KLM-partner kunnen 186 passagiers plaatsnemen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button