Frequente reizigerNieuwsOpmerkelijkVliegvelden

‘Londen Stansted heeft langste vertragingen van VK’

Volgens een onderzoek van de Press Association is Londen Stansted de luchthaven met de langste vertragingen in het Verenigd Koninkrijk, zo meldt de BBC.

Langste

De Press Association onderzocht de vluchtinformatie over het jaar 2018 van de Civil Aviation Authority (CAA). Daaruit bleek dat, met een gemiddelde vertraging van 25 minuten, Londen Stansted als slechtste uit de bus kwam. Met een gemiddelde vertraging van 19 minuten stonden Londen Luton en de luchthaven van Birmingham op een gedeelde tweede plaats en sloot Gatwick de top 3 af met een gemiddelde vertraging van 18 minuten.

Weer

Een woordvoerder van Londen Stansted laat aan de BBC weten dat het vorig jaar ‘een bijzonder uitdagende zomer’ was, zo zorgden ‘weersomstandigheden en problemen bij de luchtverkeersleiding’ voor de vertragingen.

Kortste

Volgens het onderzoek bestonden de luchthavens die vorig jaar de kortste vertragingen in het Verenigd Koninkrijk noteerden uit het George Best vliegveld in Belfast met een gemiddelde vertraging van 8 minuten, gevolgd door de luchthaven van Liverpool met 10 minuten en staan de luchthavens van Bournemouth, Doncaster Sheffield en Exeter met een gemiddelde vertraging van 12 minuten op een gedeelde derde plaats.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/