fbpx
AirlinesBusiness JetsNaast het nieuwsProfessionalVliegvelden

Luchthaven Oostende-Brugge opent nieuwe business terminal

Het North Sea Aviation Center (NSAC) heeft op Luchthaven Oostende-Brugge op 27 mei ‘de deuren van de nieuwe business terminal geopend’, aldus het Belgische vliegveld.

VIP

De nieuwe terminal voor alle general aviation-vliegers, zowel privé als zakelijk, is 857 vierkante meter groot en zal over een VIP-lounge en kantoorruimtes beschikken. Ondanks dat gisteren ‘de deuren geopend werden’ zal op 10 oktober van dit jaar een ‘exclusieve opening’ plaatsvinden, aldus het vliegveld van de Oostende-Brugge.

©Luchthaven Oostende-Brugg

Passagiers

Het aantal passagiers dat via de luchthaven van Oostende en Brugge passeert steeg in april, ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar, met 19,6 procent naar 40.402 reizigers. Het aantal vliegbewegingen daalde echter met 24,8 procent naar 1.963 bewegingen.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button