fbpx
AirlinesBusiness JetsNaast het nieuwsProfessionalVliegvelden

Luchthaven Oostende-Brugge opent nieuwe business terminal

Het North Sea Aviation Center (NSAC) heeft op Luchthaven Oostende-Brugge op 27 mei ‘de deuren van de nieuwe business terminal geopend’, aldus het Belgische vliegveld.

VIP

De nieuwe terminal voor alle general aviation-vliegers, zowel privé als zakelijk, is 857 vierkante meter groot en zal over een VIP-lounge en kantoorruimtes beschikken. Ondanks dat gisteren ‘de deuren geopend werden’ zal op 10 oktober van dit jaar een ‘exclusieve opening’ plaatsvinden, aldus het vliegveld van de Oostende-Brugge.

©Luchthaven Oostende-Brugg

Passagiers

Het aantal passagiers dat via de luchthaven van Oostende en Brugge passeert steeg in april, ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar, met 19,6 procent naar 40.402 reizigers. Het aantal vliegbewegingen daalde echter met 24,8 procent naar 1.963 bewegingen.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button