BelgiëBusiness jetsOverig nieuwsProfessionalVliegveldenZakelijke Reiziger

Luchthaven Oostende-Brugge opent nieuwe business terminal

Het North Sea Aviation Center (NSAC) heeft op Luchthaven Oostende-Brugge op 27 mei ‘de deuren van de nieuwe business terminal geopend’, aldus het Belgische vliegveld.

VIP

De nieuwe terminal voor alle general aviation-vliegers, zowel privé als zakelijk, is 857 vierkante meter groot en zal over een VIP-lounge en kantoorruimtes beschikken. Ondanks dat gisteren ‘de deuren geopend werden’ zal op 10 oktober van dit jaar een ‘exclusieve opening’ plaatsvinden, aldus het vliegveld van de Oostende-Brugge.

©Luchthaven Oostende-Brugg

Passagiers

Het aantal passagiers dat via de luchthaven van Oostende en Brugge passeert steeg in april, ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar, met 19,6 procent naar 40.402 reizigers. Het aantal vliegbewegingen daalde echter met 24,8 procent naar 1.963 bewegingen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/