AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

El Al vliegt na 18 jaar weer naar Manchester

De Israëlische maatschappij El Al vliegt sinds 18 jaar weer rechtstreeks tussen Tel Aviv en Manchester, zo blijkt uit het boekingssysteem van de maatschappij.

737

De eerste rechtstreekse vlucht sinds 18 jaar, uitgevoerd door El Al, van de Israëlische hoofdstad Tel Aviv naar de Engelse stad Manchester, werd op 26 mei met een Boeing 737-800, verdeeld in twee klassen, gevlogen. Vlucht LY302 wordt drie keer per week, op maandag, dinsdag en donderdag, uitgevoerd.

Manchester

El Al gaat de concurrentie aan met British Airways, Wizz Air en easyJet. Deze drie maatschappijen vliegen al rechtstreeks van Tel Aviv naar Manchester. EasyJet vliegt tweemaal per week tussen beide steden.

Europa

Manchester is niet de enige nieuwe Europese route die El Al dit jaar aan haar netwerk toevoegt. Zo vliegt de maatschappij sinds 28 maart en 31 maart van Tel Aviv respectievelijk naar Lissabon in Portugal en Nice in Frankrijk.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close