AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Qatar Airways landt voor de eerste keer in Rabat

Qatar Airways landde op woensdag 29 mei voor de eerste keer in Rabat, de hoofdstad van Marokko. De vlucht werd met een Dreamliner uitgevoerd, zo meldt de luchtvaartmaatschappij uit Doha.

Rabat

Met de eerste vlucht naar Rabat is de derde Marokkaanse bestemming aan het netwerk van Qatar Airways toegevoegd. Vlucht QR1463, uitgevoerd met een Boeing 787 Dreamliner, werd bij aankomst verwelkomd door een watersaluut. De vlucht wordt drie keer per week uitgevoerd en biedt ruimte aan 254 passagiers verdeeld over twee klassen; 22 in business en 232 in economy.

Routes

Naast de route naar Rabat kondigde Qatar Airways begin maart op de ITB reisbeurs in Berlijn ook nog andere routes aan: Lissabon in Portugal, Malta, Langkawi in Maleisië, Davao in de Filipijnen, Izmir in Turkije en Mogadishu in Somalië.

Economy

Op de route naar Rabat zal ter zijner tijd gevlogen worden met de nieuwe economy-producten, zoals nieuwe stoelen en andere maaltijden.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button