AirbusLiefhebberNaast het nieuwsVideoVideo opmerkelijkVliegtuigtype & -bouwer

Airbus-formatie met Franse luchtmacht vliegt boven Frankrijk | Video

Ter gelegenheid van de 50e verjaardag van de Europese vliegtuigbouwer Airbus, vlogen verschillende vliegtuigtypes, vergezeld door de Franse luchtmacht, boven Frankrijk.

Video

Deze ‘jubileum-formatie’ werd vanuit verschillende standpunten, of in dit geval ‘vliegpunten’ gefilmd. Het resultaat deelt Airbus in onderstaande video. En de andere video neemt Airbus de kijker mee in vogelvlucht door 50 jaar geschiedenis van het bedrijf.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close