fbpx
AirbusAirlinesNieuwsProfessionalVliegtuigen

Leasebedrijf BOC neemt 350e Airbus-toestel in ontvangst

Het vliegtuigleasebedrijf BOC Aviation heeft het 350e Airbus-toestel in ontvangst genomen. De A321neo wordt geleased door TAP Air Portugal, zo meldt het leasebedrijf uit Singapore.

350

Het 350e vliegtuig dat de Europese vliegtuigbouwer Airbus, die deze week 50 jaar bestaat, aan BOC Aviation heeft geleverd is een A321neo met CFM Leap-motoren. Robert Martin, topman van BOC is blij met de mijlpaal. ‘Het is een teken van ons sterke partnerschap dat wij in ons 25-jarig bestaan met Airbus hebben opgebouwd.’

Vloot

De vloot van BOC Aviation bestaat uit 507 vliegtuigen, waarvan ‘enkele nog in bestelling staan’, aldus het leasebedrijf. Op 31 maart van dit jaar had het bedrijf toestellen aan 94 verschillende maatschappijen geleased in 39 landen.

TAP

TAP Air Portugal leasete het 350e Airbus-toestel van BOC. Eerder deze maand nam de Portugese maatschappij hun 100e vliegtuig in ontvangst, tevens een Airbus, namelijk een A330neo. TAP was ook de launch customer van deĀ A330-900neo, waarvan zij in november vorig jaar het eerste toestel ontvingen.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button