fbpx
Frequente reizigersNieuwsVliegvelden

Bezoek Trump Verenigd Koninkrijk legt vliegverkeer plat

President Trump komt volgende week naar het Verenigd Koninkrijk en dat leidt tot ernstige vertragingen in het vliegverkeer.

Gesloten

De Civil Aviation Authority (CAA) laat aan luchtvaartmaatschappijen weten dat er restricties zijn in het luchtruim vanwege de komst van Donald Trump. Op maandag 3 juni is er tussen 07:30 en 09:30 (lokale tijd) een stuk luchtruim tussen het noorden van Londen en Hertfodshire en Essex gesloten voor vliegverkeer onder de 2500 voet.

Beperking

Een ander stuk luchtruim in Londen wordt gesloten tussen 3 juni 7:45 uur en 5 juni 09:40 uur ’s ochtends. De beperkingen gelden niet voor vliegtuigen die landen of vertrekken op Heathrow of Londen City. President Trump komt aan op Stansted Airport.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button