Frequente reizigerNieuwsVliegvelden

Bezoek Trump Verenigd Koninkrijk legt vliegverkeer plat

President Trump komt volgende week naar het Verenigd Koninkrijk en dat leidt tot ernstige vertragingen in het vliegverkeer.

Gesloten

De Civil Aviation Authority (CAA) laat aan luchtvaartmaatschappijen weten dat er restricties zijn in het luchtruim vanwege de komst van Donald Trump. Op maandag 3 juni is er tussen 07:30 en 09:30 (lokale tijd) een stuk luchtruim tussen het noorden van Londen en Hertfodshire en Essex gesloten voor vliegverkeer onder de 2500 voet.

Beperking

Een ander stuk luchtruim in Londen wordt gesloten tussen 3 juni 7:45 uur en 5 juni 09:40 uur ‘s ochtends. De beperkingen gelden niet voor vliegtuigen die landen of vertrekken op Heathrow of Londen City. President Trump komt aan op Stansted Airport.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/