KLMNieuwsNL nieuwsProfessional

KLM organiseert IATA-conferentie in Amsterdam

De organisatie van de 76e algemene vergadering van IATA (International Air Transport Association) is in handen van KLM. De luchtvaartmaatschappij haalt daarmee het evenement naar Amsterdam. Dat werd bekend tijdens de conferentie die nu in Seoul plaatsvindt.

Derde
Het wordt de derde keer dat Nederland de wereldwijde samenkomst van de luchtvaarttop organiseert. De laatste keer was in 1969 in Amsterdam en daarvoor in 1949 in Den Haag.

100
KLM-topman Pieter Elbers reageert verheugd op het nieuws. “Het is geweldig dat Amsterdam is gekozen voor de IATA-samenkomst in 2020 en dat KLM IATA kan verwelkom in 2020. Dit jaar viert KLM haar 100e verjaardag. We zijn klaar en fit voor de nieuwe eeuw en zijn als een van de oprichters van IATA trots om iedereen in Amsterdam te verwelkomen volgend jaar.”

Historie
Volgens IATA-ceo Alexandre de Juniac past de conferentie goed bij Nederland. “Nederland heeft een rijke luchtvaarthistorie en heeft een sterke economie die wordt gedreven door de verbondenheid.” 

De IATA Annual General Meeting en de World Air Transport Summit vinden plaats op 22 en 23 juni 2020 in de hoofdstad.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close