fbpx
Naast het nieuwsProfessional

SkyTeam krijgt nieuwe CEO

Luchtvaartalliantie SkyTeam krijgt een nieuwe bestuursvoorzitter: Walter Cho, de huidige voorzitter en CEO van Korean Air. Dat maakte het bedrijf dit weekend bekend.

Rol

“Als medeoprichter van SkyTeam was Korean Air de afgelopen twintig jaar erg belangrijk”, schrijft de alliantie in een persbericht. “Walter Cho zal nu een actieve rol spelen samen met de andere leden, zodat SkyTeam kan groeien van een gesetteld netwerk naar een klantgerichte alliantie.”

Opvolger

Hiermee volgt Cho Michael Wisbrun op, die deze positie ongeveer drie jaar bekleedde. Wisbrun werkte eerst bij KLM en sinds 2011 vervulde hij verschillende functies binnen SkyTeam, waaronder als CEO en daarna als voorzitter.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button