fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

AirBaltic verbindt Brussels Airport met Tallinn

De Letse luchtvaartmaatschappij airBaltic meldt dat, met ingang van 3 juni, Brussels Airport en de luchthaven van de Estse hoofdstad Tallinn door de airline verbonden wordt.

Vlucht

De vlucht tussen Brussels Airport en het Tallinn Lennart Meri Airport wordt drie keer per week uitgevoerd met een Airbus A220 op maandag, woensdag en vrijdag. Om 08:55 uur vertrekt het toestel vanuit Brussel en landt tweeënhalf uur later in Tallinn.

Andere

Afgelopen weekend lanceerde airBaltic nog twee andere routes, namelijk tussen de Estse hoofdstad en Malaga en Kopenhagen. Die vluchten worden respectievelijk twee en vier keer per week uitgevoerd. Met de drie nieuwe vluchten komt het totaal aantal bestemming waar airBaltic vanuit Tallinn naar vliegt op 12 te liggen.

December

In de maand december wordt er nog een route aan het netwerk vanuit Tallinn toegevoegd, namelijk naar de Oostenrijkse stad Salzburg. Die route zal met ingang van 21 december gevlogen worden.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button