AirlinesBelgiëFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

AirBaltic verbindt Brussels Airport met Tallinn

De Letse luchtvaartmaatschappij airBaltic meldt dat, met ingang van 3 juni, Brussels Airport en de luchthaven van de Estse hoofdstad Tallinn door de airline verbonden wordt.

Vlucht

De vlucht tussen Brussels Airport en het Tallinn Lennart Meri Airport wordt drie keer per week uitgevoerd met een Airbus A220 op maandag, woensdag en vrijdag. Om 08:55 uur vertrekt het toestel vanuit Brussel en landt tweeënhalf uur later in Tallinn.

Andere

Afgelopen weekend lanceerde airBaltic nog twee andere routes, namelijk tussen de Estse hoofdstad en Malaga en Kopenhagen. Die vluchten worden respectievelijk twee en vier keer per week uitgevoerd. Met de drie nieuwe vluchten komt het totaal aantal bestemming waar airBaltic vanuit Tallinn naar vliegt op 12 te liggen.

December

In de maand december wordt er nog een route aan het netwerk vanuit Tallinn toegevoegd, namelijk naar de Oostenrijkse stad Salzburg. Die route zal met ingang van 21 december gevlogen worden.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/