AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Eurowings breidt netwerk uit met Sarajevo

Eurowings heeft haar netwerk uit gebreid met vluchten tussen Berlijn-Tegel en de hoofdstad van Bosnië en Herzegovina; Sarajevo, zo meldt de Lufthansa-dochtermaatschappij.

Vlucht

Met ingang van 3 juni vliegt Eurowings, twee maal per week met een Airbus A319, tussen de luchthavens Berlijn-Tegel en de Internationale luchthaven van Sarajevo. De vluchten zullen het hele jaar door worden uitgevoerd op maandag en vrijdag. De duur van de vlucht neemt een kleine twee uur in beslag.

Oost-Europa

Met de nieuwe route naar Sarajevo wordt het aantal bestemmingen in Oost-Europa, waar Eurowings vanuit Berlijn-Tegel op vliegt, verder uitgebreid. De maatschappij vliegt al naar stedens als Split, Dubrovnik en Zagreb in Kroatië.

Sarajevo

De luchthaven van Sarajevo ligt letterlijk midden in de stad. In onderstaande video is te zien hoe een Boeing 737 de landing inzet op het internationale vliegveld.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close