fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Eurowings breidt netwerk uit met Sarajevo

Eurowings heeft haar netwerk uit gebreid met vluchten tussen Berlijn-Tegel en de hoofdstad van Bosnië en Herzegovina; Sarajevo, zo meldt de Lufthansa-dochtermaatschappij.

Vlucht

Met ingang van 3 juni vliegt Eurowings, twee maal per week met een Airbus A319, tussen de luchthavens Berlijn-Tegel en de Internationale luchthaven van Sarajevo. De vluchten zullen het hele jaar door worden uitgevoerd op maandag en vrijdag. De duur van de vlucht neemt een kleine twee uur in beslag.

Oost-Europa

Met de nieuwe route naar Sarajevo wordt het aantal bestemmingen in Oost-Europa, waar Eurowings vanuit Berlijn-Tegel op vliegt, verder uitgebreid. De maatschappij vliegt al naar stedens als Split, Dubrovnik en Zagreb in Kroatië.

Sarajevo

De luchthaven van Sarajevo ligt letterlijk midden in de stad. In onderstaande video is te zien hoe een Boeing 737 de landing inzet op het internationale vliegveld.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button