Flight ReportNaast het nieuws

Flight report: Copa Airlines 737 economy

We vlogen met Copa Airlines in een Boeing 737-800 van Panama Stad naar San Jose, Costa Rica.

De vlucht duurde minder dan een uur. Toch was er een snack (warm broodje hamburger) en een IFE-systeem. Copa heeft een vloot van 737’s waar het ook op de middellange afstand vliegt, vandaar de ‘luxe’.

Midden-Amerika, kent nagenoeg geen low-cost airlines. Daarom zijn de prijzen nog hoog. We betaalden voor een enkeltje bijna 150 euro. De koffer is er bij inbegrepen. Er is één concurrent op de route: het eveneens bij Star Alliance aangesloten Avianca.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close