Air France-KLMEditors choiceKLMNieuwsProfessional

Partnerschap KLM en Delta bestaat 10 jaar

KLM en Delta Air Lines vieren deze maand het 10-jarig bestaan van hun partnerschap die zij in 2009 ondertekenden, zo meldt de Nederlandse luchtvaartmaatschappij.

10 jaar

In de 10 jaar dat de joint venture bestaat bereikten de airlines een aantal mijlpalen zoals ‘meer dan 270 dagelijkse trans-Atlantische vluchten’, dat zijn er volgens KLM 38 meer dan voor de joint venture, en hebben de maatschappijen 20 procent meer klanten dan tien jaar geleden.

Samenwerking

Patrick Alexandre, hoofd verkoop en allianties bij Air France-KLM, is trots op de samenwerking. ‘Onze Noord-Atlantische Joint Venture is de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een voorbeeld van samenwerking tussen airlines en de voordelen die je klanten kan bieden. Het succes van onze joint venture met Delta is te danken aan ons gecombineerde en veelzijdige aanbod dat we afstemmen op de wensen van onze klanten.’

Trots

Hoofd verkoop van Delta, Steve Sear, is het daarmee eens ‘We hebben afgelopen 10 jaar veel bereikt om trots op te zijn. De sleutels naar dit succes zijn continu innoveren en de customer experience blijven verbeteren. Doordat we onlangs onze samenwerking hebben uitgebreid naar Afrika, kunnen we nu nog meer mogelijkheden bieden aan bestaande en nieuwe klanten.’

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close