fbpx
Air France-KLMEditors choiceFinancieelKLMNieuwsProfessional

Partnerschap KLM en Delta bestaat 10 jaar

KLM en Delta Air Lines vieren deze maand het 10-jarig bestaan van hun partnerschap die zij in 2009 ondertekenden, zo meldt de Nederlandse luchtvaartmaatschappij.

10 jaar

In de 10 jaar dat de joint venture bestaat bereikten de airlines een aantal mijlpalen zoals ‘meer dan 270 dagelijkse trans-Atlantische vluchten’, dat zijn er volgens KLM 38 meer dan voor de joint venture, en hebben de maatschappijen 20 procent meer klanten dan tien jaar geleden.

Samenwerking

Patrick Alexandre, hoofd verkoop en allianties bij Air France-KLM, is trots op de samenwerking. ‘Onze Noord-Atlantische Joint Venture is de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een voorbeeld van samenwerking tussen airlines en de voordelen die je klanten kan bieden. Het succes van onze joint venture met Delta is te danken aan ons gecombineerde en veelzijdige aanbod dat we afstemmen op de wensen van onze klanten.’

Trots

Hoofd verkoop van Delta, Steve Sear, is het daarmee eens ‘We hebben afgelopen 10 jaar veel bereikt om trots op te zijn. De sleutels naar dit succes zijn continu innoveren en de customer experience blijven verbeteren. Doordat we onlangs onze samenwerking hebben uitgebreid naar Afrika, kunnen we nu nog meer mogelijkheden bieden aan bestaande en nieuwe klanten.’

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button