AirlinesFrequente reizigerInflightOverig nieuws

Aeromexico biedt gratis berichtenservice aan op 787’s

Aeromexico biedt vanaf heden een gratis berichtenservice aan passagiers op de Boeing 787 Dreamliner-vloot, zo meldt de Mexicaanse KLM-partner.

Dreamliner

Op de Boeing 787-8’s en 787-9’s van de Mexicaanse airline kunnen reizigers gratis berichten versturen tijdens de vlucht. De service ondersteunt Whatsapp, Facebook Messenger en iMessages. Eerder dit jaar, in maart, werd de service geïntroduceert op de Boeing 737-vloot van Aeromexico.

Internet

Als passagiers meer opties willen moeten zij voor een internetpakket betalen, dan kunnen zij ook surfen, e-mails verzenden en foto’s en video’s bekijken en versturen.

Dreamliner

Aeromexico zet de Dreamliners in naar verschillende Europese bestemmingen, waaronder Schiphol, maar ook naar Barcelona, Parijs en Madrid. De Dreamliners van Aeromexico, de 787-8 en 787-9 bieden respectievelijk plaats aan 243 en 274 passagiers. De -8 biedt 32 stoelen aan in businessclass en de -9 heeft in businessclass ruimte voor 37 passagiers. De maatschappij heeft achttien van de toestellen in haar vloot.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close