fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuws

Aeromexico biedt gratis berichtenservice aan op 787’s

Aeromexico biedt vanaf heden een gratis berichtenservice aan passagiers op de Boeing 787 Dreamliner-vloot, zo meldt de Mexicaanse KLM-partner.

Dreamliner

Op de Boeing 787-8’s en 787-9’s van de Mexicaanse airline kunnen reizigers gratis berichten versturen tijdens de vlucht. De service ondersteunt Whatsapp, Facebook Messenger en iMessages. Eerder dit jaar, in maart, werd de service geïntroduceert op de Boeing 737-vloot van Aeromexico.

Internet

Als passagiers meer opties willen moeten zij voor een internetpakket betalen, dan kunnen zij ook surfen, e-mails verzenden en foto’s en video’s bekijken en versturen.

Dreamliner

Aeromexico zet de Dreamliners in naar verschillende Europese bestemmingen, waaronder Schiphol, maar ook naar Barcelona, Parijs en Madrid. De Dreamliners van Aeromexico, de 787-8 en 787-9 bieden respectievelijk plaats aan 243 en 274 passagiers. De -8 biedt 32 stoelen aan in businessclass en de -9 heeft in businessclass ruimte voor 37 passagiers. De maatschappij heeft achttien van de toestellen in haar vloot.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button