AirlinesEditors choiceFrequente reizigerKLMNieuwsNL nieuwsRoutes

KLM vliegt voor het eerst naar Las Vegas

KLM vliegt op 6 juni voor het eerst naar de Amerikaanse stad Las Vegas. Vlucht KL635 vertrok om 12:35 uur in de middag.

Eerste

De rechtstreekse KLM-vlucht naar de gok-hoofdstad van de wereld wordt zal met een Boeing 787-9 Dreamliner uitgevoerd. De Dreamliner heeft een capaciteit van 294 stoelen. De 787-9 heeft dertig businessclass-stoelen, 45 in economy comfort en 219 in economy. De vluchten vertrekken op donderdag, zondag en dinsdag. De vlucht op de dinsdag wordt vanaf 2 juli toegevoegd.

Achttiende

De KL635 vertrekt om 12:35 uur vanaf Amsterdam Schiphol en landt om 14:15 uur lokale tijd in Vegas. De KL636 vertrekt om 16:05 uur lokale tijd uit Vegas om de volgende dag om 11:05 uur op Schiphol te landen. “Las Vegas is alweer de achttiende Noord-Atlantische bestemming die rechtstreeks door KLM wordt bediend”, zegt president-directeur Pieter Elbers van KLM.

Laatste

Eind maart werden de bestemmingen Freetown in Sierra Leone en Monrovia in Liberia gestaakt. Volgens KLM wordt het opgeven van deze bestemmingen, mede ingegeven door de slotbeperkingen op Schiphol. KLM: “Om Las Vegas als nieuwe bestemming te kunnen openen zijn er in het KLM netwerk wijzigingen doorgevoerd.”

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button