fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

American Airlines voegt vijf Europese bestemmingen aan netwerk toe

American Airlines voegt vanaf juni 25 nieuwe bestemmingen aan het netwerk toe, waaronder vijf Europese, zo meldt de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij.

Europa

Zo vliegt American sinds 6 juni naar Dublin en München vanaf het vliegveld van Dallas/Fort Worth. Een dag later, op 7 juni wordt er vanaf het vliegveld van Philidelphia naar Berlijn, Bologna en Dubrovnik gevlogen. Naar de Italiaanse en Kroatische stad wordt vanuit de Verenigde Staten enkel door American rechtstreeks gevlogen.

Internationaal

Daarnaast voegt de maatschappij nog 20 nieuwe routes toe aan het internationale netwerk. Zo vliegt de airline naar nog naar nieuwe bestemmingen in Mexico, Aruba, de Dominicaanse Republiek, Honduras, Canada en Argentinië.

Joint Venture

Eerder deze week kreeg de airline een voorlopige goedkeuring van de Amerikaanse overheid om een joint venture te beginnen met de Australische maatschappij Qantas. Als de samenwerking doorgaat zouden er jaarlijks zo’n 180.000 vluchten tussen de VS, Australië en Nieuw-Zeeland bijkomen.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button