AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

American Airlines voegt vijf Europese bestemmingen aan netwerk toe

American Airlines voegt vanaf juni 25 nieuwe bestemmingen aan het netwerk toe, waaronder vijf Europese, zo meldt de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij.

Europa

Zo vliegt American sinds 6 juni naar Dublin en München vanaf het vliegveld van Dallas/Fort Worth. Een dag later, op 7 juni wordt er vanaf het vliegveld van Philidelphia naar Berlijn, Bologna en Dubrovnik gevlogen. Naar de Italiaanse en Kroatische stad wordt vanuit de Verenigde Staten enkel door American rechtstreeks gevlogen.

Internationaal

Daarnaast voegt de maatschappij nog 20 nieuwe routes toe aan het internationale netwerk. Zo vliegt de airline naar nog naar nieuwe bestemmingen in Mexico, Aruba, de Dominicaanse Republiek, Honduras, Canada en Argentinië.

Joint Venture

Eerder deze week kreeg de airline een voorlopige goedkeuring van de Amerikaanse overheid om een joint venture te beginnen met de Australische maatschappij Qantas. Als de samenwerking doorgaat zouden er jaarlijks zo’n 180.000 vluchten tussen de VS, Australië en Nieuw-Zeeland bijkomen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close