AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Eurowings vliegt vakantiegangers naar Duits Waddeneiland

Eurowings vliegt vakantiegangers komende zomer naar het Duitse Waddeneiland Sylt, zo meldt de luchthaven van Keulen/Bonn. Ook vanuit andere Duitse steden vliegt de maatschappij naar het eiland.

Keulen

Vanuit het vliegveld van Keulen/Bonn vliegt Eurowings met ingang van 19 juli naar het Duitse Waddeneiland Sylt. Tijdens het zomerschema vliegt de dochtermaatschappij van Lufthansa met een Airbus A319 op vrijdag, zaterdag en zondag naar Sylt. De vlucht neemt in totaal één uur en 15 minuten in beslag.

Stuttgart

Niet alleen vanuit Keulen wordt er naar het Waddeneiland gevlogen, maar ook vanuit Düsseldorf en Stuttgart wordt er met een A319 naar Sylt gevlogen. Deze vluchten voert Eurowings nu al uit en vanuit beide steden neemt de vlucht naar het eiland vlakbij de Deense kust ook één uur en 15 minuten in beslag.

Airberlin

Toen het failliete airberlin nog bestond vloog die maatschappij ook naar Sylt. Daar raakte op 30 september 2017 een Airbus A320 van de Duitse vlieger van de baan. Niemand van de 82 inzittenden raakte toen gewond.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/