fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Eurowings vliegt vakantiegangers naar Duits Waddeneiland

Eurowings vliegt vakantiegangers komende zomer naar het Duitse Waddeneiland Sylt, zo meldt de luchthaven van Keulen/Bonn. Ook vanuit andere Duitse steden vliegt de maatschappij naar het eiland.

Keulen

Vanuit het vliegveld van Keulen/Bonn vliegt Eurowings met ingang van 19 juli naar het Duitse Waddeneiland Sylt. Tijdens het zomerschema vliegt de dochtermaatschappij van Lufthansa met een Airbus A319 op vrijdag, zaterdag en zondag naar Sylt. De vlucht neemt in totaal één uur en 15 minuten in beslag.

Stuttgart

Niet alleen vanuit Keulen wordt er naar het Waddeneiland gevlogen, maar ook vanuit Düsseldorf en Stuttgart wordt er met een A319 naar Sylt gevlogen. Deze vluchten voert Eurowings nu al uit en vanuit beide steden neemt de vlucht naar het eiland vlakbij de Deense kust ook één uur en 15 minuten in beslag.

Airberlin

Toen het failliete airberlin nog bestond vloog die maatschappij ook naar Sylt. Daar raakte op 30 september 2017 een Airbus A320 van de Duitse vlieger van de baan. Niemand van de 82 inzittenden raakte toen gewond.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button