Frequente reizigerIncidentenKLMNL nieuwsOverig nieuws

KLM 737 wijkt uit naar München

Een Boeing 737-800 van KLM, die onderweg was naar Amsterdam, moest op 29 mei uitwijken naar München. Zo meldt The Aviation Herald.

München

Het toestel met registratie PH-BCK vloog vanaf Venetië naar Amsterdam. Na de start meldde de bemanning van vlucht KL-1656 lichte trillingen op het hoogteroer. Uit voorzorg besloot de crew uit te wijken naar München, waar het 45 minuten na vertrek veilig kon landen.

Vertraging

Een vervangend toestel bereikte Amsterdam met een vertraging van ongeveer vijf uur. Het achtergebleven toestel vloog 2 juni naar Amsterdam en werd de volgende ochtend weer operationeel ingezet.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close