Overig nieuwsVideo opmerkelijk

Man gooit koffers uit vliegtuig; Alaska Airlines stelt onderzoek in

Alaska Airlines onderzoekt recent gepubliceerde beelden waarop een medewerker te zien is die onzorgvuldig koffers uit het vliegtuig gooit.

Koffers

De video werd op social media gedeeld en zou op 16 mei gemaakt zijn. Een medewerker van Alaska Airlines gooide op Los Angeles International Airport de koffers van passagiers zomaar op de grond vanuit het vliegtuig, in plaats van deze netjes uit het vliegtuig te halen.

Ontslag

In een reactie aan Fox News zegt Alaska Airlines dat de man nooit meer voor Alaska Airlines mag werken: “De video is zeer zorgwekkend. Deze man gaat absoluut tegen onze voorwaarden in. We verwachten dat al onze medewerkers met de bagage omgaan zoals ze met hun eigen bagage om zouden gaan. Onze excuses aan de passagiers van wie de koffers zo behandeld zijn”.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button