AirlinesOverig nieuws

Norwegian leidende LCC volgens World Travel Awards

Voor het vijfde jaar op rij is Norwegian door de World Travel Awards verkozen tot leidende low-cost maatschappij.

Trots

“We zijn er erg trots op dat we voor het vijfde jaar op rij zijn verkozen tot beste LCC. Opnieuw is dit een heldere reflectie van de toewijding van onze 11.000 collega’s”, aldus Bjorn Kjos, CEO van Norwegian.

WiFi

Eerder dit jaar kwam Norwegian met gratis WiFi op enkele intercontinentale vluchten. Meer dan 50% van de B787-9 vloot moet in 2020 uitgerust zijn met WiFi-verbinding.

Routes

Norwegian biedt momenteel 500 routes aan die naar 150 verschillende bestemmingen gaan. In 2018 vervoerde de maatschappij meer dan 37 miljoen passagiers.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close