fbpx
Naast het nieuwsOpmerkelijk

Vrouw op vlucht PIA ziet nooduitgang aan voor toilet

Op een vlucht van Pakistan International Airlines opende zaterdag een vrouw de deur van de nooduitgang omdat ze dacht dat dit de wc was. Zo melden diverse lokale media.

Airbag

Het vliegtuig reed op de landingsbaan van Manchester Airport toen de vrouw op de knop drukte om de nooduitgang te openen. Daardoor werd ook de airbag geactiveerd. Vlucht PK702 liep hierdoor zeven uur vertraging op.

WC

Op de vraag waarom de vrouw op de knop drukte, antwoordde ze dat ze dacht dat het de wc was. Een woordvoerder van de maatschappij zegt dat het vliegtuig op de landingsbaan reed en dat er geen enkel gevaar is ontstaan.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button