NieuwsNL nieuwsProfessionalSchiphol AirportVeiligheidVliegvelden

Marechaussee houdt man met vuurwapen aan op Schiphol

De Koninklijke Marechaussee (KMar) heeft op maandag 10 juni een Amerikaanse man aangehouden die een vuurwapen in zijn handbagage had, zo meldt de KMar.

Vuurwapen

Omstreeks 07:30 uur in de ochtend werd in een rugzak het vuurwapen, met daarin een patroonhouder met kogels, door de beveiligingsmedewerkers van Schiphol tijdens een security-scan ontdekt. De KMar kwam daarop ter plaatse en ‘heeft de rugzak met het wapen veiliggesteld.’

Amerikaan

De rugzak met het geladen vuurwapen behoorde tot een 35-jarige Amerikaanse man toe. De man werd door de KMar aangehouden voor verboden wapenbezit en zal woensdag aan de rechter-commissaris voorgeleid worden. De verdachte zit op dit moment nog vast.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/