fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsNL NieuwsRoutes en BestemmingenSchiphol Airport

Vier nieuwe bestemmingen voor Level vanaf Schiphol

In de maanden juni en augustus voegt Level in totaal vier nieuwe bestemmingen toe aan het netwerk vanaf Schiphol, zo meldt de Spaanse low-cost maatschappij.

Europa

De vier nieuwe bestemmingen die aan het Level-netwerk vanaf Schiphol worden toegevoegd zijn Europese bestemmingen. Zo wordt er met ingang van 21 juni zes keer per week naar Lissabon gevlogen, vanaf 22 juni één keer per week naar Fuerteventura en met ingang van 15 augustus één keer per dag naar Barcelona. De vierde bestemming, waar ook vanaf 15 augustus één keer per dag naar gevlogen zal worden, wordt Milaan.

Andere

Andere bestemmingen waar de maatschappij naar vliegt vanuit hun basis op Schiphol, de tweede in Europa, zijn Londen, Wenen en Rome. Daar wordt sinds 6 april respectievelijk tot twee keer per dag, één keer per dag en nogmaals tot twee keer per dag naar gevlogen.

Uitbreiden

Krassimir Tanev, directeur bij Level: ‘we zijn blij deze zomer meer capaciteit en meer bestemmingen te kunnen aanbieden. Deze uitbreiding biedt vooral Nederlandse gasten meer betaalbare opties.’ Daarnaast zegt Tanev ‘er van overtuigd te zijn’ dat de basis op Schiphol verder zal worden uitgebreid.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button