MilitairNieuwsProfessionalVeiligheidVliegvelden

‘Gewonden na raketaanval op Abha Airport in Saoedi Arabië’

Volgens verschillende lokale media zijn er 26 gewonden gevallen op het Abha Airport in het zuidwesten van Saoedi-Arabië.

Gewonden

De 26 gewonden zouden veroorzaakt zijn door een raketaanval die volgens de media uitgevoerd is door de Houthi-rebellen uit Jemen. De raket zou de aankomsthal van het vliegveld geraakt hebben, waar 26 aanwezigen gewond raakten.

Ziekenhuis

Volgens bronnen op de plaats van de raketinslag zouden acht mensen naar het ziekenhuis zijn overgebracht en 18 personen ter plekke verzorgd zijn aan kleine verwondingen.

Drones

De raketaanval komt nadat een dag eerder Saoedi-Arabië bekend maakte dat het twee drones van de Houthi-rebellen onderschept had.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/