AirlinesLicht en luchtigLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkSchiphol AirportVideoVideo opmerkelijk

Schiphol viert LOT’s 60-jarig jubileum op de luchthaven | Video

Schiphol feliciteert LOT Polish Airlines met haar 60-jarige jubileum op de Amsterdamse luchthaven. Het grootste vliegveld van Nederland doet dat door middel van onderstaande video.

Jubileum

Op 1 juni van dit jaar was het precies 60 jaar geleden dat LOT Polish Airlines voor de eerste keer op de Amsterdamse luchthaven landde. De maatschappij werd op 29 december 1928 opgericht en de eerste vlucht van LOT werd op 1 januari 1929 uitgevoerd. De vloot van de maatschappij bestaat op dit moment uit 70 vliegtuigen, waaronder vijf Boeing 737 MAX 8’s en veertien Dreamliners.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close