fbpx
Air France-KLMAirbusAirlinesNieuwsProfessional

AFI KLM E&M zorgt voor onderhoud A350-1000’s van Virgin Atlantic

Air France Industries KLM Engineering & Maintenance (AFI KLM E&M) heeft een contract getekend met Virgin Atlantic om de A350-1000’s van de maatschappij te onderhouden.

Contract

De onderhoudsafdeling van Air France-KLM en Virgin Atlantic hebben een contract getekend waarin AFI KLM E&M de 12-koppige A350-1000 vloot van de maatschappij zal ondersteunen en onderhouden. De eerste van de vliegtuigen zal deze zomer aan Virgin geleverd worden. In het contract staat dat er reparaties aan de vloot door AFI KLM E&M uitgevoerd zullen worden en dat de airline via het contract toegang heeft tot reserveonderdelen voor de vliegtuigen.

Virgin

Virgin Atlantic heeft al een samenwerking met AFI KLM E&M voor het onderhoud van de huidige vloot van Boeing 747’s, 787’s en Airbus A330’s en A340’s. De maatschappij is blij om ‘de relatie met AFI KLM E&M te versterken.’ Verder is AFI KLM E&M blij te zien dat ‘steeds meer gebruikers van de A350-toestellen naar onze diensten vragen.’

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button