Maastricht AirportNieuwsNL nieuwsOpmerkelijkProfessionalSchiphol AirportVeiligheid

KMar arresteert 10 mensen logistiek bedrijf op Schiphol

De Koninklijke Marechaussee (KMar) heeft 10 mensen gearresteerd die werkzaam zijn of waren bij een logistiek bedrijf op Schiphol. De arrestaties gebeurden in het licht van een drugsonderzoek.

Cocaïne

De Koninklijke Marechaussee heeft tien personen aangehouden in de leeftijd van 30 tot 40 jaar, in verband met drugssmokkel. De aanhoudingen vonden plaats in Almere, Amsterdam en rondom Schiphol. De verdachten komen uit Polen, Azerbeidzjan, Nederland en Letland. Dit gebeurde naar aanleiding van een vondst van 27 kilo cocaïne tussen een partij bloemen ‘bij een logistiek dienstverlener aan Schiphol’, aldus de KMar.

Maastricht

Naar aanleiding van de vondst is de Koninklijke Marechaussee onder leiding van het Openbaar Ministerie een onderzoek gestart naar de herkomst van deze verdovende middelen. ‘Gedurende dit onderzoek heeft de Marechaussee in april een zending van 160 kilo cocaïne kunnen onderscheppen op Maastricht Aachen Airport. Ook deze zending zat verstopt tussen een partij bloemen. Alle verdachten waren tijdens het onderzoek werkzaam bij het logistiek bedrijf of hadden daar in het verleden gewerkt. Acht verdachten bevinden zich nog in voorlopige hechtenis. De Marechaussee doet verder onderzoek in de zaak’, zo meldt de KMar.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/