Editors choiceFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsSchiphol Airport

Nieuwe informatiepunten Schiphol wijzen reiziger de weg | Video

De nieuwe selfservice informatiepunten op Schiphol wijzen de reiziger de weg op en rond de luchthaven. Up nam een kijkje bij de nieuwe informatievoorziening.

Selfservice

Via de touchscreen-panelen, die op verschillende plekken in de terminal staan, kunnen reizigers allerhande informatie opvragen over hun vlucht, maar ook locaties van hotels, lounges en regels omtrent huisdieren. Ook kan er contact worden opgenomen met een medewerker via whatsapp, telefonisch of via een videogesprek. Mocht de reiziger er dan nog niet uitkomen, dan wordt er een medewerker naar het informatiepunt gestuurd die de reiziger verder op weg helpt.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Roel Diender

Senior editor. Roel is afgestudeerd in Antwerpen als journalist. Terug in Nederland kwam hij bij Up terecht en dompelt zich sindsdien onder in de wereld van vliegtuigen, luchthavens en alles wat met deze dynamische sector te maken heeft.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close