Editors choiceFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsSchiphol Airport

Nieuwe informatiepunten Schiphol wijzen reiziger de weg | Video

De nieuwe selfservice informatiepunten op Schiphol wijzen de reiziger de weg op en rond de luchthaven. Up nam een kijkje bij de nieuwe informatievoorziening.

Selfservice

Via de touchscreen-panelen, die op verschillende plekken in de terminal staan, kunnen reizigers allerhande informatie opvragen over hun vlucht, maar ook locaties van hotels, lounges en regels omtrent huisdieren. Ook kan er contact worden opgenomen met een medewerker via whatsapp, telefonisch of via een videogesprek. Mocht de reiziger er dan nog niet uitkomen, dan wordt er een medewerker naar het informatiepunt gestuurd die de reiziger verder op weg helpt.

Tags

Roel Diender

Senior editor. Roel is afgestudeerd in Antwerpen als journalist. Terug in Nederland kwam hij bij Up terecht en dompelt zich sindsdien onder in de wereld van vliegtuigen, luchthavens en alles wat met deze dynamische sector te maken heeft.

Gerelateerde artikelen

Back to top button