fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

‘Emirates komt met nieuw tarief voor business class-tickets’

Luchtvaartmaatschappij Emirates komt met een nieuw business class-concept waarbij reizigers een ticket kunnen kopen voor enkel de stoel, zo meldt businesstraveller.

Stoel

Volgens de website zal Emirates tickets verkopen voor vliegen in business class, maar in een ‘berperkte’ vorm. Zo kan een reiziger een ticket kopen voor enkel een plaats in een business class-stoel, zonder gebruik te maken van de andere voorzieningen.

Special

Op bepaalde routes is het mogelijk om een zogeheten Flex, of Flex Plus-tickets te kopen, maar daar komt binnenkort de optie ‘Special’ bij. Hiermee kan de reiziger in business class vliegen voor een goedkoper bedrag dan een normaal business class-ticket waar alles bij is inbegrepen.

Voorzieningen

Zo zullen voorzieningen zoals de chauffeursdienst, toegang tot de lounge en een automatische upgrade naar First niet in de goedkopere tickets zijn inbegrepen. Emirates laat aan businesstraveler weten dat de ‘Special’ tickets op ‘bepaalde routes aangeboden zullen worden in overeenstemming met seizoenstrends en vraag.’

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button