AirlinesFrequente reizigerInflightNieuwsPremium vliegen

‘Emirates komt met nieuw tarief voor business class-tickets’

Luchtvaartmaatschappij Emirates komt met een nieuw business class-concept waarbij reizigers een ticket kunnen kopen voor enkel de stoel, zo meldt businesstraveller.

Stoel

Volgens de website zal Emirates tickets verkopen voor vliegen in business class, maar in een ‘berperkte’ vorm. Zo kan een reiziger een ticket kopen voor enkel een plaats in een business class-stoel, zonder gebruik te maken van de andere voorzieningen.

Special

Op bepaalde routes is het mogelijk om een zogeheten Flex, of Flex Plus-tickets te kopen, maar daar komt binnenkort de optie ‘Special’ bij. Hiermee kan de reiziger in business class vliegen voor een goedkoper bedrag dan een normaal business class-ticket waar alles bij is inbegrepen.

Voorzieningen

Zo zullen voorzieningen zoals de chauffeursdienst, toegang tot de lounge en een automatische upgrade naar First niet in de goedkopere tickets zijn inbegrepen. Emirates laat aan businesstraveler weten dat de ‘Special’ tickets op ‘bepaalde routes aangeboden zullen worden in overeenstemming met seizoenstrends en vraag.’

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/