AirlinesOverig nieuwsProfessionalRoutes

Etihad viert 15-jarig Duits jubileum

Etihad viert haar 15-jarig Duits jubileum. In juni 2004 vloog de maatschappij uit Abu Dhabi voor het eerst naar Duitsland, zo meldt de airline uit Abu Dhabi.

München

De eerste Duitse bestemming voor Etihad was München. In dezelfde maand vloog de maatschappij ook voor het eerst naar de Zwitserse stad Genève. Daarmee werden beide steden de eerste bestemmingen voor Etihad in Europa.

Frankfurt

Een jaar later, in juni 2005 werd Frankfurt als tweede Duitse bestemming aan het netwerk van Etihad toegevoegd. Zes jaar later, in december 2011 werd de derde en tot nu toe laatste Duitse bestemming toegevoegd; Düsseldorf.

Vijf

Op dit moment vliegt Etihad vijf keer per dag naar Duitsland, twee keer naar Frankfurt en München en eenmaal per dag naar Düsseldorf. De maatschappij zal in de nabije toekomst meer Boeing 787 Dreamliners inzetten op vluchten naar Duitsland.

©Etihad
Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button