fbpx
NieuwsVliegtuigen

‘Indigo Partners in gesprek met Airbus over A321XLR’

Indigo Partners is in gesprek met Airbus over de aanschaf van de A321XLR. Dat meldt persbureau Reuters op basis van bronnen.

Aandelen

Indigo Partners heeft aandelen in Frontier Airlines, Wizz Air, Volaris en JetSmart, waarvoor het ook de vliegtuigen aankoopt. Door het aankopen van grote aantallen kunnen de kosten laag worden gehouden.

Gesprek

Bronnen uit de industrie zouden tegen persbureau Reuters hebben gezegd dat het bedrijf in gesprek is met Airbus om nieuwe A321XLR’s aan te schaffen.

Aankondiging

De verwachting is dat Airbus tijdens de Paris Air Show (17 – 23 juni) de A321XLR officieel aankondigt. Het model zou rond 2023/2024 in gebruik moeten worden genomen.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button