Naast het nieuwsOpmerkelijkVideo opmerkelijk

Bahrein bouwt onderwater-747-pretpark | Video

Bahrein moet in de zomer een nieuwe toeristische attractie rijker zijn: een onderwaterpretpark in een Boeing 747.

Voorbereidingen

Het Dive Bahrein-team heeft acht maanden aan voorbereidingen erop zitten. Hamad Al Mahmeed, project manager bij Dive Bahrein, vertelt aan The National dat ze het toestel duurzaam in het water wilden laten zakken: “We hebben alle gevaarlijke materialen verwijderd. Al het plastic en alle schroeven en bouten hebben we weggehaald.”

Onder water

Het toestel komt ongeveer 24 meter onder water. Zayed bin Rashid Al Zayani, de Bahreinse minister van Industrie, Verkoop en Toerisme, zegt dat mensen trips via gelicenseerde duikcentra vanaf augustus 2019 kunnen boeken. “We zijn trots om dit unieke milieuvriendelijke project te lanceren”, aldus Al Zayani.

Video

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button