fbpx
AirbusAirlinesBestellingenNieuwsProfessionalVliegtuigen

ALC tekent intentieverklaring voor aankoop 100 Airbus-toestellen

De Air Lease Corporation (ALC) heeft een intentieverklaring met Airbus getekend op de 53e Paris Air Show. Daarin staat dat het leasebedrijf voornemens is om 100 Airbus-toestellen aan te schaffen, zo meldt Airbus.

100

Als alle orders die in de intentieverklaring beschreven zijn ook daadwerkelijk aangekocht zullen worden, dan kan Airbus 100 bestellingen in het orderboek bijschrijven. De bestelling zou bestaan uit 50 Airbus A220-300’s, 23 A321neo’s en 27 van Airbus net gelanceerde A321XLR’s.

ALC

Nog voordat de Air Show in Parijs was begonnen maakte ALC al bekend dat het verschillende contracten heeft binnengesleept om zowel Airbus als Boeing-vliegtuigen aan verschillende luchtvaartmaatschappijen te leveren, waaronder KLM.

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button