A321XLRAirbusAirlinesBestellingenNieuwsParis Airshow 2019ProfessionalVliegtuigtype & -bouwer

ALC tekent intentieverklaring voor aankoop 100 Airbus-toestellen

De Air Lease Corporation (ALC) heeft een intentieverklaring met Airbus getekend op de 53e Paris Air Show. Daarin staat dat het leasebedrijf voornemens is om 100 Airbus-toestellen aan te schaffen, zo meldt Airbus.

100

Als alle orders die in de intentieverklaring beschreven zijn ook daadwerkelijk aangekocht zullen worden, dan kan Airbus 100 bestellingen in het orderboek bijschrijven. De bestelling zou bestaan uit 50 Airbus A220-300’s, 23 A321neo’s en 27 van Airbus net gelanceerde A321XLR’s.

ALC

Nog voordat de Air Show in Parijs was begonnen maakte ALC al bekend dat het verschillende contracten heeft binnengesleept om zowel Airbus als Boeing-vliegtuigen aan verschillende luchtvaartmaatschappijen te leveren, waaronder KLM.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close