fbpx
IncidentenNieuwsProfessional

Twee piloten komen om bij vliegtuigcrash Nieuw-Zeeland

In Nieuw-Zeeland zijn twee vliegtuigen in botsing gekomen, wat leidde tot een crash. Beide piloten zijn om het leven gekomen. Dat meldt de New Zealand Herald.

Botsing

Eén van de twee vliegtuigen was van Skydive Wellington. Er zaten vier skydivers aan boord die net voor de crash uit het vliegtuig waren gesprongen. Er was ook een helikopter in de buurt van de crash, maar die kon het net op tijd ontwijken.

Ongeluk

Het ongeluk vond rond 11.13 uur ’s ochtends plaats in de buurt van het vliegveld van Masterton. De vliegtuigen kwamen ongeveer 100 meter van elkaar neer, vlakbij een woonhuis. Omwonenden snelden naar de toestellen toe, maar de piloten waren toen al overleden. Hoe het voorval heeft kunnen gebeuren, moet nog worden onderzocht.

Bestel nu deze afscheidskalender van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een afscheidskalender van de KLM Boeing 747. Exclusief verkrijgbaar bij Up in the Sky voor €17,95 inclusief gratis verzending. Voor €4 extra krijg je er een retro sleutelhanger bij!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button