AirlinesBestellingenNieuwsParis Airshow 2019ProfessionalVliegtuigtype & -bouwer

United Airlines tekent contract voor 39 Embraer E175’s

Tijdens de Paris Air Show heeft United Airlines een contract getekend voor 39 vliegtuigen van het type E175, zo meldt de Braziliaanse vliegtuigbouwer Embraer.

Contract

Het contract bestaat uit een order van 20 vliegtuigen van het type E175 en een koopoptie voor nog eens 19 van dezelfde toestellen. De vliegtuigen worden aan United geleverd in een configuratie waarbij 70 passagiers kunnen plaatsnemen in het vliegtuig.

Levering

De levering van de E175’s aan United zullen tegen het tweede kwartaal van volgend jaar van start gaan. De vliegtuigen zullen de huidige toestellen vervangen die United nu inzet op regionale routes. De catalogusprijs van de 39 vliegtuigen bedraagt 1,9 miljard dollar (1,69 miljard euro).

E175

Met het nieuwe contract van United Airlines meegerekend heeft de Braziliaanse vliegtuigbouwer ‘sinds januari 2013 meer dan 585 E175’s verkocht aan maatschappijen in Noord-Amerika.’

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close