fbpx
AirbusAirlinesBestellingenNieuwsProfessional

Virgin Atlantic plaatst bestelling bij Airbus voor A330neo’s

Virgin Atlantic heeft een bestelling bij Airbus geplaatst voor veertien A330neo’s. Dat meldt de Europese vliegtuigbouwer tijdens de 53e editie van de Paris Air Show.

Virgin Atlantic

De Britse maatschappij Virgin Atlantic heeft bij Airbus een vaste order geplaatst voor acht A330neo’s, daarnaast zal Virgin nog zes vliegtuigen van hetzelfde type leasen via de Air Lease Corporation. De A330neo’s zullen de huidige A330ceo’s vervangen. Die vloot bestaat uit vier A330-200’s en tien A330-300’s met een gemiddelde leeftijd van 10,6 jaar oud. De nieuwe toestellen zullen vanaf september 2021 tot en met 2024 aan de maatschappij geleverd worden.

A350-1000

Virgin Atlantic zal dit jaar nog de eerste van twaalf Airbus A350-1000’s in ontvangst nemen. De eerste van deze toestellen zal in de zomer geleverd worden. Virgin heeft met AFI KLM E&M al een contract getekend voor het onderhoud van de A350-1000’s.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button