Air France-KLMIndustrieNieuwsProfessional

AFI KLM E&M en Triumph tekenen intentieverklaring partnerschap

De onderhoudsafdeling van Air France-KLM (AFI KLM E&M) en het Amerikaanse bedrijf Triumph hebben een intentieverklaring getekend om in de toekomst samen te werken, zo meldt Triumph.

Partnerschap

AFI KLM E&M en Triumph zijn voornemens een ‘strategische samenwerking om luchtvaartmaatschappijen en MRO-klanten wereldwijde dekking te bieden voor onderhouds-, reparatie- en revisie (MRO) -services.’ Volgens beide partijen zullen de klanten een ‘naadloze wereldwijde ondersteuning, ongeacht hun locatie’ kunnen verwachten.

Wereldwijd

‘Meer en meer zoeken onze klanten de hulp van aanbieders die een wereldwijde voetafdruk voor aerostructuren bieden, en onze samenwerking met Triumph is de perfecte aanvulling op de andere wereldwijde locaties van AFI KLM E&M, waar we complete oplossingen kunnen leveren aan onze gezamenlijke luchtvaartklanten’, aldus M. Johann Panier, topman bij AFI KLM E&M.

Virgin Atlantic

Eerder deze maand kondigde de onderhoudsafdeling van Air France-KLM nog aan de A350-1000’s van Virgin Atlantic in de toekomst te zullen onderhouden.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close