fbpx
Air France-KLMNieuwsProfessional

AFI KLM E&M en Triumph tekenen intentieverklaring partnerschap

De onderhoudsafdeling van Air France-KLM (AFI KLM E&M) en het Amerikaanse bedrijf Triumph hebben een intentieverklaring getekend om in de toekomst samen te werken, zo meldt Triumph.

Partnerschap

AFI KLM E&M en Triumph zijn voornemens een ‘strategische samenwerking om luchtvaartmaatschappijen en MRO-klanten wereldwijde dekking te bieden voor onderhouds-, reparatie- en revisie (MRO) -services.’ Volgens beide partijen zullen de klanten een ‘naadloze wereldwijde ondersteuning, ongeacht hun locatie’ kunnen verwachten.

Wereldwijd

‘Meer en meer zoeken onze klanten de hulp van aanbieders die een wereldwijde voetafdruk voor aerostructuren bieden, en onze samenwerking met Triumph is de perfecte aanvulling op de andere wereldwijde locaties van AFI KLM E&M, waar we complete oplossingen kunnen leveren aan onze gezamenlijke luchtvaartklanten’, aldus M. Johann Panier, topman bij AFI KLM E&M.

Virgin Atlantic

Eerder deze maand kondigde de onderhoudsafdeling van Air France-KLM nog aan de A350-1000’s van Virgin Atlantic in de toekomst te zullen onderhouden.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button