AirlinesBestellingenBoeingNieuwsParis Airshow 2019ProfessionalVliegtuigtype & -bouwer

Leasebedrijf ALC overweegt Dreamliner-vloot uit te breiden

De Air Lease Corporation (ALC) overweegt om de Boeing 787 Dreamliner-vloot uit te breiden met vijf 787-9’s, zo meldt de Amerikaanse vliegtuigbouwer tijdens de Air Show van Parijs.

Vijf

Als ALC de vijf Boeing 787-9 Dreamliners zou kopen dan zou dat Boeing, afgaande op de catalogusprijs, zo’n 1,5 miljard dollar (1,34 miljard euro) opleveren.

Airbus

Het luchtvaartleasebedrijf ALC tekende op de eerste dag van de show een intentieverklaring bij Airbus om 100 toestellen te bestellen. De bestelling zou bestaan uit 50 Airbus A220-300’s, 23 A321neo’s en 27 van Airbus net gelanceerde A321XLR’s.

KLM

Nog voordat de Air Show in Parijs was begonnen maakte ALC al bekend dat het verschillende contracten heeft binnengesleept om zowel Airbus als Boeing-vliegtuigen aan verschillende luchtvaartmaatschappijen te leveren, waaronder KLM.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/