AirlinesBelgiëFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Icelandair breidt capaciteit uit op Brussels Airport

Icelandair breidt het winterschema uit met dagelijkse vluchten tot en met oktober op de route van en naar Brussel, zo meldt de IJslandse maatschappij.

Winter

Tot 3 november worden de vluchten dagelijks uitgevoerd, van 4 november tot en met 29 december vinden vluchten plaats op maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Vanaf 30 december tot en met 29 maart kunnen vluchten vanaf Brussel naar Keflavik worden geboekt op maandag, donderdag, vrijdag en zondag. Naar Amsterdam en Parijs zal de hele winter dagelijks vanaf Keflavik worden gevlogen.

Vluchten

Icelandair vliegt vanuit Brussel om 12:50 uur naar Keflavíkurflugvöllur, ook bekend als Flugstöð Leifs Eiríkssonar en Keflavík International Airport. Daar komt de vlucht drie uur en een kwartier later. Icelandair gebruikt Boeing 757’s op de route tussen België en IJsland.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close