fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Lufthansa voegt nieuwe bestemmingen aan netwerk toe

Lufthansa heeft twee nieuwe bestemmingen aan haar netwerk toegevoegd waar de maatschappij vanuit de basis in München naar toe zal vliegen, zo meldt de Duitse airline.

Winter

Gedurende aankomend winterseizoen zal Lufthansa vanuit München naar twee nieuwe bestemmingen vliegen, namelijk Tallinn in Estland en Newcastle in het noordoosten van Engeland.

Tallinn

De vluchten naar Tallinn zullen met ingang van 4 november beginnen. Lufthansa gebruikt een Airbus A319 om vanuit München naar de hoofdstad van Estland te vliegen. De vluchten worden op maandag, donderdag en zaterdag uitgevoerd.

Newcastle

Enkele maanden later, op 3 februari volgend jaar, zal de eerste vlucht naar Newcastle plaatsvinden. Ook op die route zet de Duitse luchtvaartmaatschappij een A319 in. De vluchten zullen iedere dag, behalve zaterdag, uitgevoerd worden.

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button