BelgiëFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsRoutes

Nieuwe busdienst van Nederland naar vliegveld Charleroi

Met ingang van 2 juli zullen er twee nieuwe busverbindingen vanuit Nederland naar het Brussels South Charleroi Airport (BSCA) in werking treden, zo meldt het tweede grootste vliegveld van België.

Routes

Reizigers kunnen vanaf 2 juli gebruik maken van de nieuwe busverbindingen die vanuit Breda en Maastricht naar het BSCA zullen rijden. Om de twee uur zal er een bus naar het BSCA vertrekken. De busverbinding gaat van Breda via Antwerpen naar het vliegveld en vanuit Maastricht via Luik naar de luchthaven. De twee routes worden door het bedrijf flibco.com uitgevoerd.

Prijs

De prijs voor een kaartje kan variëren. Tot en met 31 juli betaalt men 5 euro voor een kaartje indien dat online bestelt wordt. Na 31 juli kan de prijs tussen de 5 en 17 euro liggen. Aan boord van de bus kost een ticket 22 euro.

Maatschappijen

Het BSCA heeft negen maatschappijen die actief zijn op de luchthaven, namelijk LaudamotionRyanairWizz Air, Pegasus Airlines, TUI fly, Air Corsica, Belavia, Air Belgium en Air Algérie.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close