IncidentenNieuws

Elf doden na vliegtuigcrash Hawaii

Bij een vliegtuigcrash op Hawaii zijn zaterdag elf inzittenden om het leven gekomen. Een tweemotorig vliegtuig stortte neer in de buurt van de luchthaven Dillingham Airfield. 

Volgens de lokale autoriteiten zijn er geen overlevenden. Het vliegtuig betrof een Beech King Air. Wat de toedracht tot het ongeluk was is nog niet duidelijk. 

Dillingham wordt hoofdzakelijk gebruikt door het Amerikaanse leger. Eén landingsbaan is opengesteld voor commercieel vliegverkeer. De luchthaven ligt aan de noordelijke kust van het eiland Oahu, waar ook Honolulu is te vinden.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/