Frequente reizigerOverig nieuwsVeiligheid

Rusland weert Georgische vluchten

Rusland weert vanaf juli Georgische vluchten uit het luchtruim. Dat heeft het Russische ministerie van transport dit weekend bekend gemaakt.

Ban

Vanaf 8 juli mogen Georgische vluchten het luchtruim van Rusland niet meer binnen vliegen. De stap werd aangekondigd door de Russische president Vladimir Poetin na onrust in Tbilisi, de hoofdstad van Georgië, door de komst van een Russische diplomaat.

Veiligheid

In een verklaring zegt Rusland dat het weren van de Georgische vluchten ‘de Russische nationale veiligheid moet verzekeren en Russische diplomaten moet beschermen voor criminele en onwettige activiteiten.’

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close