fbpx
Frequente reizigersNaast het nieuwsVeiligheid

Rusland weert Georgische vluchten

Rusland weert vanaf juli Georgische vluchten uit het luchtruim. Dat heeft het Russische ministerie van transport dit weekend bekend gemaakt.

Ban

Vanaf 8 juli mogen Georgische vluchten het luchtruim van Rusland niet meer binnen vliegen. De stap werd aangekondigd door de Russische president Vladimir Poetin na onrust in Tbilisi, de hoofdstad van Georgië, door de komst van een Russische diplomaat.

Veiligheid

In een verklaring zegt Rusland dat het weren van de Georgische vluchten ‘de Russische nationale veiligheid moet verzekeren en Russische diplomaten moet beschermen voor criminele en onwettige activiteiten.’

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button