AirlinesFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsRoutesSchiphol AirportStaking

Eva Air-vluchten naar Schiphol geschrapt door staking

Wegens een staking door het cabinepersoneel van Eva Air worden er verschillende vluchten geschrapt, waaronder die van en naar Schiphol, zo blijkt uit de stakingsinformatie van de Taiwanese maatschappij.

Schiphol

Zo blijkt dat de vluchten op 25, 27 en 29 juni vanuit Bangkok naar Schiphol geschrapt zijn. Die vluchten worden normaal gesproken met een Boeing 777-300ER uitgevoerd. Er is nog geen informatie beschikbaar over de vluchten die in juli naar Amsterdam vliegen.

Staking

De staking van het cabinepersoneel zorgt ervoor dat er, tot en met 30 juni, minimaal 670 vluchten geannuleerd zijn. De cabin crew eist hogere dagvergoedingen en het uitbetalen van onderhandelde lonen en voordelen aan vakbondsleden.

Dreamliner

Afgelopen weekend nam Eva Air de eerste van twintig Boeing 787-10 Dreamliners in ontvangst. Het is een toevoeging aan de 787-9 vloot van de maatschappij. In de 787-10 van EVA Air is plaats voor 342 passagiers in twee klassen. In de 787-9 van de maatschappij is ruimte voor 304 reizigers.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close