fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsNL NieuwsPiloten en CrewRoutes en BestemmingenSchiphol Airport

Eva Air-vluchten naar Schiphol geschrapt door staking

Wegens een staking door het cabinepersoneel van Eva Air worden er verschillende vluchten geschrapt, waaronder die van en naar Schiphol, zo blijkt uit de stakingsinformatie van de Taiwanese maatschappij.

Schiphol

Zo blijkt dat de vluchten op 25, 27 en 29 juni vanuit Bangkok naar Schiphol geschrapt zijn. Die vluchten worden normaal gesproken met een Boeing 777-300ER uitgevoerd. Er is nog geen informatie beschikbaar over de vluchten die in juli naar Amsterdam vliegen.

Staking

De staking van het cabinepersoneel zorgt ervoor dat er, tot en met 30 juni, minimaal 670 vluchten geannuleerd zijn. De cabin crew eist hogere dagvergoedingen en het uitbetalen van onderhandelde lonen en voordelen aan vakbondsleden.

Dreamliner

Afgelopen weekend nam Eva Air de eerste van twintig Boeing 787-10 Dreamliners in ontvangst. Het is een toevoeging aan de 787-9 vloot van de maatschappij. In de 787-10 van EVA Air is plaats voor 342 passagiers in twee klassen. In de 787-9 van de maatschappij is ruimte voor 304 reizigers.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button