fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Qatar Airways vliegt naar derde Filipijnse bestemming

Qatar Airways vliegt sinds kort naar Davao, haar derde bestemming in de Filipijnen. Op 18 juni landde de eerste Qatar-vlucht in de stad in het zuiden van de archipel.

Eerste

De eerste vlucht, vlucht QR936, van Qatar Airways vertrok vanuit Hamad International Airport (HIA) in Doha op dinsdag 18 juni om 02:45 uur en landde in Davao om 17:20 uur lokale tijd. Daar werd Boeing 787-8 Dreamliner ontvangen met een watersaluut.

Wekelijks

De maatschappij vliegt eens per week naar Davao met een Boeing 787-8, met 22 plaatsen in Business Class en 232 plaatsen in Economy Class. Qatar Airways-topman Akbar Al Baker: ‘Qatar Airways is zeer trots op de uitbreiding van haar bereik in de Filipijnen door de lancering van onze derde bestemming in dit prachtige land. De toevoeging van Davao aan ons globale netwerk toont nogmaals onze inzet voor het Verre Oosten, een zeer belangrijke markt voor Qatar Airways. Dankzij onze 50 wekelijkse passagiersvluchten van en naar de Filipijnen mogen we erg trots zijn op onze rol in het mogelijk maken van handel en het verbinden van internationale bedrijven.’

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button