AirlinesNieuwsOpmerkelijkProfessional

Vrouw wordt wakker in verlaten en afgesloten Air Canada-toestel

Een Canadese vrouw werd op 9 juni wakker op het vliegveld van Toronto in een verlaten en afgesloten Air Canada-toestel, zo melden verschillende media.

Wakker

Tiffani Adams, de vrouw in kwestie, viel in slaap tijdens een Air Canada-vlucht van Quebec naar Toronto. Toen zij wakker werd, zat ze als enige in haar stoel in het volledig verlaten en afgesloten vliegtuig. Ze werd rond middernacht wakker van de ‘ijzige kou’ en zat in ‘volslagen duisternis’ nog vastgegespt in haar stoel.

Telefoon

Adams kon een vriendin bellen en nog net vertellen waar ze zat, voordat de batterij van de telefoon leeg was. Zelf vond Adams een zaklamp in de cockpit en kon zo een deur openen. Omdat de deur zich enkele meters boven de grond bevond, kon ze alsnog niet uit het vliegtuig stappen. Wel kon ze de aandacht trekken van een bagage-afhandelaar die nog aan het werk was die alles in gang zette om Adams uit het toestel te krijgen.

Excuses

Air Canada heeft het incident tegenover verschillende media bevestigt en zegt de zaak te onderzoeken. Ook hebben ze al verschillende keren excuses aan Adams aangeboden. Naar eigen zeggen heeft Adams last van terugkerende nachtmerries sinds het incident.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/